marți, 30 octombrie 2012

META TAGS

Meta tag-uri sunt etichetele pe care le putem folosi în cadrul elementului HEAD în site-ul dumneavoastră.Meta tag-uri sunt utile pentru a descrie conținutul site-ului dvs.. 
 
Util meta tag-uri: Nu toate etichetele meta pe care le vedeți pe web au o mare relevanță. Cele mai importante sunt:
  • Descriere (Description)
  • Cuvinte cheie (Keywords)
Meta Description
Meta tag-ul "meta description" spune unui motor de căutare conținutul site-ului dvs. în nu mai mult de 160 de caractere. Majoritatea motoarelor de căutare va afișa, de asemenea, tag-ul meta description, împreună cu rezultatele lor de căutare. Deci, în loc de primele 160 de caractere un motor de căutare găsite pe site, acesta va afișa descrierea personalizată făcută de noi. Acest lucru vă oferă o cantitate enormă de control. O descriere bună  va vor aduce mai mulţi vizitatori. 

 
Meta Keywords 
Cuvinte cheie meta tag spune unui motor de căutare cuvintele cheie ale paginii. De-a lungul ultimilor ani această importanță a cuvintelor cheie meta tag a scăzut și au fost zvonuri că va fi abandonat de unele motoare de căutare în viitor. Cu toate acestea astăzi încă mai are greutate suficientă pentru a adăuga această metaetichetă. 

 
Meta Robots
Meta tag-ul pentru roboți  spune unui motor de căutare, dacă pagina trebuie indexată sau urmărită (spidered). În cele mai multe cazuri, doriți să aveţi pagina indexată și urmărită . 

 
Deşi poate arăta frumos, următoarele meta tag-uri u au nici o valoare şi nu face decât să umfle inutil site-ul:
  • Generator
  • Author etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu